20 maj 2011
19:00

Bäckebo GoIF

Referat: Fagerhults AIK - Bäckebo GoIF

1:a halvlek börjar riktigt bra och FAIK rullar ut motståndet. Dock kommer man ej så mkt framåt utan har mest bollkontroll på egen planhalva.
Efter en kvart tappas tålamodet och vi vill framåt fortare, detta straffar sig och bortalaget sätter 0-1, riktig kalldusch som ändå kom smygandes.

Andra halvlek börjar som så många ggr förr känns det som med ett offsidemål i baken. Även 0-3 hinner komma innan FAIK på allvar vaknar till. Nu kommer spelet igång och bollrullandet funkar fint.
Åan smäcker in 1-3 på en djupledslöpning, ngt vi saknat tidigare i år, mkt pigga ben o kall avslutning. Segerfingrar a la Åan upp.

Efter detta händer det tråkiga. Viktor i grusskor halkar och landar så illa att handen går av. Operation väntar imorgon eller onsdag, tankarna går till dig Viktor istället för vad som försigicks på avytarbänken. Viktor av och bara en av fem kvar på bänken som ville spela fotboll.
Tyson går därmed in och visar hur man skall göra för att förtjäna en plats, bra på hugget och fick en hel del boll att jobba med.

FAIK trycker på allt mer intensivt och när Mirre kommer upp på en hörna då är det reducerat igen. Kalabalik framför mål och till slut ett resolut avslut av Mmmm. Så gör man.. Segerrusning ala Mirre.
Tyvärr räcker inte tiden till för att riktigt tröttkört FAIK, men en rejäl upphämtning och det är positivt.
Det andra positiva är att samtliga orkar 90 minuter i hyfsat tempo. Gott att se kriganden hjärtan när man blir övergiven på det gröna gräset..

Ses på träningarna och nästa matc mot OUBK, då är det nog våran tur, det känner jag:)